Facebook Linkedin

Bliv en del af holdet

Hos Digital Partners gør vi os umage for at vise, hvordan ambitiøse digitale løsninger, et solidt kendskab til digital markedsføring og indsigter i data giver virksomheder et forspring, når de skal nå deres kunder.

Digital Partners hjælper virksomheder med at kortlægge, facilitere og optimere digitale kunderejser. Som trusted partner løser vi et bredt spektrum af opgaver for vores kunder: Fra udvikling af websites, webshops og apps til community og traffic management på digitale og sociale platforme.

Dit fast track til gedigen erhvervserfaring

Som contentpraktikant skal du turde tage ansvar for alt fra strategi til praksis. Du bliver nemlig en del af holdet, der skal sætte de strategiske rammer for kundernes arbejde med digitale og sociale platforme. Og din evne til at fortolke strategien til reelt indhold – tekster, billeder, videoer og så videre – vil blive testet dagligt.

Det er åbenlyst, at dine skrivefærdigheder skal være excellente. Dit øje skal have blik for kreative løsninger, der smitter positivt af på kundernes forretning. Og det er altafgørende, at du er knivskarp og trives i et miljø, hvor der bliver stillet krav til din performance – for kunderne stiller krav til os.

I bytte får du en praktikplads, der sætter alt ind på at give dig de rammer, der skal til, for at du kan prøve dine teorier og dit drive af på virkeligheden.

Hold dig ikke tilbage!

Send din ansøgning og dit CV til job@digitalpartners.dk – jo før, jo bedre. Vi ansætter løbende nye praktikanter. 

Kontaktperson Stefan S. Mortensen Direktør og partner 40 10 82 38