Facebook Linkedin

Bliv en del af de blå

I Digital Partners gør vi os umage for at vise, hvordan et solidt kendskab til digital markedsføring og indsigter i data giver virksomheder et forspring, når de skal nå deres kunder. 

Som trusted partner løser vi et bredt spekter af opgaver: Fra strategi, konceptudvikling, udvikling af hjemmesider, webshops og apps til community og traffic management på digitale og sociale platforme.

Vi er i dag 11 medarbejdere på holdet i Aalborg. Vores kompetencer dækker blandt andet konceptudvikling, design, tekst, front- og backend-udvikling samt eksekvering og optimering af digital markedsføring på Google og sociale medier.

Er du design-nørd?

Som vores nye designpraktikant skal du turde vise, at du har store ambitioner på dit fags vegne. Du får ansvaret for både små og store opgaver, og det er vigtigt, at du sætter en ære i godt og inddragende digitalt design. Har du erfaring med at arbejde i Sketch, er det kun en fordel. 

Det er afgørende, at du trives i et miljø, hvor der bliver stillet krav til din performance - for kunderne stiller krav til os. Til gengæld kan vi love dig, at dit praktikophold bliver alsidigt, og du får mulighed for at arbejde både med websites, webshops, landingssider, apps og meget mere.

Hold dig ikke tilbage!

Send din ansøgning og dit CV til job@digitalpartners.dk – jo før, jo bedre. Vi ansætter løbende nye praktikanter. 

 

Kontaktperson Stefan S. Mortensen Direktør og partner 40 10 82 38