Facebook Linkedin

Hos Digital Partners gør vi os hver dag umage for at vise, hvordan et solidt kendskab til digital markedsføring og stærke kreative kræfter giver virksomheder et forspring, når de skal tiltrække og fastholde deres kunder.

Som trusted partner løser vi et bredt spekter af opgaver: Fra strategi til eksekvering på digitale og sociale platforme. Hos os er forståelsen for vores kunders forretning altid det vigtigste. Vores opgave er nemlig at se de sammenhænge, der får kundens virksomhed til at vokse.

For at konsolidere vores team yderligere søger vi nu endnu en digital marketingspecialist.

Du er skarp til at udtrykke dig – og til at ramme din målgruppe

Som vores nye digitale marketingspecialist får du ansvaret for alt fra content-strategi til eksekvering af digitalt indhold og den efterfølgende afrapportering til kunden.

Din erfaring gør, at du færdes hjemmevant og professionelt på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med annoncering på sociale medier, produktion af SEO-indhold og indhold til nyhedsbreve.

Vi ved, at vi beder om meget. Derfor er det vigtigste også personen, vi rekrutterer – finder vi den helt rigtige, er vi indstillet på at bygge jobbet op omkring dig, lære fra os og give dig en masse spændende udfordringer.

Men uanset hvem du er, og hvad du kan, skal du kunne lide at dele: Hos Digital Partners er vi nemlig altid i tæt dialog med vores kunder, så du skal kunne lide at snakke og dele ud af din viden. Rådgivning er selve kernen i vores bureau-dna.

Vi glæder os til at høre fra dig

Mener du, det er dig, vi mangler, så send din ansøgning, dit CV og nogle eksempler på dit content-arbejde til os på job@digitalpartners.dk – jo før, jo bedre. Ansøgningsfristen er 29. april 2021, men samtaler afholdes løbende.

Kontaktperson Stefan S. Mortensen Direktør og partner 40 10 82 38