Facebook Linkedin

Bliv en del af de blå

Hos Digital Partners gør vi os umage for at vise, hvordan ambitiøse digitale løsninger, et solidt kendskab til digital markedsføring og indsigter i data giver virksomheder et forspring, når de skal nå deres kunder.

Digital Partners hjælper virksomheder med at kortlægge, facilitere og optimere digitale kunderejser. Som trusted partner løser vi et bredt spektrum af opgaver for vores kunder: Fra udvikling af websites, webshops og apps til community og traffic management på digitale og sociale platforme.

Vi er i dag 11 medarbejdere på holdet i Aalborg, der består af blandt andet konceptudviklere, designere, udviklere og traffic managers.

Er du kode-nørd?

Som praktikant i vores udviklingsteam skal du turde vise, at du har store ambitioner på dit fags vegne. Du får ansvaret for både små og store opgaver, og det er vigtigt, at du sætter en ære i god kode. Har du erfaring med nogle af følgende sprog og frameworks er det en stor fordel:

- HTML
- CSS
- JavaScript
- Laravel
- Umbraco
- .NET

Det er afgørende, at du trives i et miljø, hvor der bliver stillet krav til din performance - for kunderne stiller krav til os. Til gengæld kan vi love dig, at dit praktikophold bliver alsidigt, og du får mulighed for at arbejde både med websites, webshops, landingssider, apps og meget mere.

 

Hold dig ikke tilbage!

Send din ansøgning og dit CV til job@digitalpartners.dk – jo før, jo bedre. Vi ansætter løbende nye praktikanter. 

 

Kontaktperson Lars H. Meyer Adm. direktør og partner 40 10 82 12