Facebook Linkedin

Bliv en del af de blå

Hos Digital Partners gør vi os umage for at vise, hvordan ambitiøse digitale løsninger, et solidt kendskab til digital markedsføring og indsigter i data giver virksomheder et forspring, når de skal nå deres kunder.

Digital Partners hjælper virksomheder med at kortlægge, facilitere og optimere digitale kunderejser. Som trusted partner løser vi et bredt spektrum af opgaver for vores kunder: Fra udvikling af websites, webshops og apps til community og traffic management på digitale og sociale platforme.

Vi er i dag 11 medarbejdere på holdet i Aalborg, der består af blandt andet konceptudviklere, designere, udviklere og traffic managers.

Dit fast track til gedigen erhvervserfaring

Som traffic manager-praktikant skal du turde tage ansvaret for alt fra planlægning til praksis. I en travl hverdag kommer du til at arbejde i maskinrummet med data, SEO og annoncering på digitale og sociale medier, ligesom du får fingrene i marketing-automation, tracking, optimering og afrapportering. Alt sammen i tæt samarbejde med dine engagerede – og til tider lidt nørdede – kolleger.

Du ser dig selv som ambitiøs, og du har måske allerede erfaring med Facebook Business Manager og Google Ads, automations i MailChimp, Drip eller ActiveCampaign. Og så har et godt øje til content på digitale platforme.  

Det er altafgørende, at du er knivskarp og trives i et miljø, hvor der bliver stillet krav til din performance – for kunderne stiller krav til os. Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til nytænkning og sparring. Det er nemlig dét, der gør os til Digital Partners.

Hold dig ikke tilbage!

Send din ansøgning og dit CV til job@digitalpartners.dk – jo før, jo bedre. Vi ansætter løbende nye praktikanter. 

 

Kontaktperson Lars H. Meyer Adm. direktør og partner 40 10 82 12