Facebook Linkedin

Website

Website

Websites og landingssider er ofte kernen i en digital forretning: Et vigtigt fundament for opbygningen af et digitalt brand og en visuel identitet, der engagerer brugerne på tværs af desktops, tablets og mobiltelefoner.

Se mere

Webshop

Webshop

Webshops er pure business. Et afgørende touchpoint på kunderejsen, hvor der ikke er plads til fejl og mangler. Design, brugervenlighed, content-features, søgbarhed og tracking er blot nogle af de nøgleord, der sætter rammerne for en effektiv webshop.    

Se mere

App

App

Succesfulde apps kræver altid en række til- og fravalg. Kernen er et stærkt koncept båret af et godt design, der opleves som brugervenligt på farten. I dag leverer vi integrerede app-løsninger til både iOS og Android.

Se mere

SEO og SEM

SEO og SEM

Hvordan møder du dine kunder på Google? Organisk og betalt søgemaskineoptimering er for de fleste virksomheder en kritisk disciplin. Er du også nået til den erkendelse, eller trænger du til et par friske øjne, på måden du arbejder med søgemaskineoptimering (SEO) og -markedsføring (SEM)? 

Se mere

Sociale medier

Sociale medier

Får du nok ud af din tilstedeværelse på sociale medier? Evner du at kalde på din målgruppe og involvere dem med dit content? Hos Digital Partners har vi stor erfaring med at identificere potentielle kunder og ambassadører på sociale medier – så du omsætter ”synes godt om”, kommentarer og delinger til reel forretning. 

Se mere