Privatlivspolitik

Hos Digital Partners gør vi os umage for at passe ekstra godt på dine personoplysninger og dit privatliv. Det kan du læse mere om i denne privatlivspolitik. Har du yderligere spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@digitalpartners.dk.

Dataansvarlig

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Digital Partners ApS
Nordvestvej 31
9000 Aalborg
CVR-nr.: 38362186

Behandlingsaktiviteter

Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside – digitalpartners.dk – så anvender vi cookies for at hjemmesiden kan fungere og tracke den trafik, der kommer ind på den. Det kan du læse mere om i vores [link til cookiepolitik].

Kommunikation med potentielle kunder

Når du ønsker at høre mere om vores rådgivning, produkter og services, kan du kontakte os via e-mail og/ eller telefon. Herigennem vil vi også behandle dine personoplysninger, så vi kan indgå i en dialog med dig. Vi behandler kun den information, som du giver os i forbindelse med vores kommunikation.

Vi vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, virksomhed, titel, e-mail og/eller telefonnummer. Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. Vi sletter vores kommunikation med dig, når det står klart, om du ønsker vores ydelser eller ej.

Kunder

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at vores ydelser leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende.

Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b. Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Bogføring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, virksomhed, adresse og/eller ydelsesbeskrivelse. Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet. Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra

Jobansøgninger

Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere om de matcher et ansættelsesbehov i vores virksomhed. Vi modtager helst ansøgninger via vores profil på jobtjenesten The Hub, hvor vi annoncerer alle vores ledige stillinger: https://thehub.io/startups/digital-partners

Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning til os, skal det ske på job@digitalpartners.dk – så vil vi med det samme vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.

Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet. Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/eller ansættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse.

Tilbage til digitalpartners.dk